A Magyar Esküvőfotósok 2022-es fotópályázatának díjazott és döntős képei

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, AKI RÉSZT VETT A 2022-ES Esküvői FOTÓPÁLYÁZATUNKON, ÉS GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK, őket hamarosan külön levélben is értesítjük!

Gratulálunk Zengő Ferencnek, az ő képe nyerte a MAEF 2022-as Esküvői Fotópályázatunk Páros kategóriáját és Hunyadi Lászlónak az ő képe nyerte a MAEF 2022-as Esküvői Fotópályázatunk Pillanatok kategóriáját

Páros Esküvői Fotó Kategória első helyezett:

    Pillanatok Esküvői Fotó Kategória első helyezett:

    Dobogós helyezettek:
 

Páros esküvői képek kategóriában második helyezést ért el Szabó Bence esküvői fotós, harmadik helyezést ért el Győrfi-Bátor Péter esküvői fotós légi felvétele, gratulálunk!

 

Pillanatok esküvői képek kategóriában második helyezést ért el Farkas Balázs esküvői fotós, harmadik helyezést ért el Váradi Sándor esküvői fotós szorosan ölelő képe, gratulálunk!

Pár gondolat a szervezőtől:

“Az idei évben is több mint félszázan küldtek be esküvői képeket, az immáron negyedik alkalommal megrendezett Esküvői Fotópályázatunkra. Hálás vagyok mindenkinek aki jelentkezésével hozzájárult, hogy egy újabb sikeres szakmai pályázaton hirdessünk eredményt! Köszönöm a zsűri, Koncsol Tünde, Molnár Krisztina és Marc Prades Fonollosa áldozatos munkáját akik garanciát nyújtottak arra, hogy tükröt tartva a 2021-es esküvői szezonnak, idén is egy színvonalas nemzetközi zsűri díjazza a szakmailag kiemelkedő képeket! Kellemes nézelődést kívánok mindenkinek, remélem találkozunk jövőre is!

Egy Fontos dolog, amit még meg fogok említeni az év folyamán párszor, hogy jövőre lesz egy különdíjas kategória, mégpedig az “Állatok az esküvőn”!

Sarvady Mátyás

2022-es Esküvői Fotópályázatunk Páros kategóriában beküldött döntős képei:

2022-es Esküvői Fotópályázatunk Pillanatok kategóriában beküldött döntős képei:

Gratulálunk Váradi Sándornak, az ő képe nyerte 2022-es közönségszavazását!

Az Előző évek fotópályázatai:

2019

2020

2021