A Magyar Esküvőfotósok 2020-as fotópályázatának díjazott és döntős képei

KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, AKI RÉSZT VETT A 2020-AS FOTÓPÁLYÁZATUNKON, ÉS GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK!

Gratulálunk Lukácsi Alpárnak, az ő képe nyerte a MAEF 2020-as Esküvői Fotópályázatát!

Lukácsi Alpár

        További nyerteseink kategóriák szerint: 
 

Tánc/Buli- Lukácsi Alpár, Készülõdes- Kõhidai Szabolcs, Páros fotózás- Győrfi-Bátori Péter, Megható pillanatok- Duba Diána, Állatok az esküvõn- Fejős Norbert

 

MOST JÖJJÖN PÁR GONDOLAT A ZSŰRI TAGJAITÓL ÉS A SZERVEZŐTŐL

“A zsűrizés nagyon nehéz dolognak bizonyult, de ez teljesen pozitív értelemben értendő. Mert érezhetően megnőtt az igény arra, hogy az esküvői fotózás több legyen, mint egy tópart, vagy egy híd. Több, mint egy parancsra végrehajtott összebújás. Sokkal-sokkal több mint egy szép portré. Izgalmas fotók, érzelmek, valódi értékek közvetítése válik szép lassan a fotósok fő céljává, ez pedig vissza köszönt a pályázati anyagokon. Határozottan igaz, hogy a fotók őszintévé válnak, és egyes képeken érezhetően jelen van a fotós lelkének és szívének pici darabja is. Én pedig pont ezt kerestem, és ez az, amitől egyes képek zseniálisan jók lettek! Gratulálok a nyerteseknek, és a résztvevőknek egyaránt!”

Koncsol Tünde

“Először is szeretnénk megköszönni az összes pályázó fotósnak a fantasztikusabbnál fantasztikusabb képeket és a zsűritagoknak az értékelés során nyújtott áldozatos munkájukat. Külön öröm a számunkra, hogy második fotópályázatunkkal a tavalyihoz képest sikerült több fotós figyelmét felkeltenünk, számszerüen 47db érvényes pályázat érkezett hozzánk. Idén a fődíj mellett öt különböző kategóriában is nyertest hirdettünk, mely még színesebbé tette a végeredményt. Gratulálunk minden nyertesnek. Úgy tűnik, sajnos az idei év rendhagyó esküvőszezont tartogat számunkra, de bízunk benne, hogy lehetőségünk lesz jövőre is megrendezni a pályázatot.”

Sarvady Mátyás 

A Magyar Esküvőfotósok 2020-as  döntős képei

Gratulálunk Józsa Tamásnak, az ő képe nyerte a MAEF 2019-es Esküvői Fotópályázat közönségdíját!