Emlékeket gyártok. Szívvel. Szakértelemmel. - Elhivatott fotográfusként, fő célom a valódi értékteremtés. A szerelmes, sírós, nevetős, kedves és érdekes pillanatok megörökítése, és az ezek általi képi történetmesélés a szenvedélyem. - Az esküvők során alapvetően riporterként működöm, a saját stílusomban dokumentálok. Kellően érzékeny emberként, és szakképzett fotósként, a kulcsmomentumokon túl, sok olyan pillanatot és részletet is észreveszek és elcsípek, amelyeket mások legtöbbször észre sem vesznek. - A jegyes- és esküvői páros (kreatív) fotózások alkalmával igyekszem kerülni a túlzottan beállított és erőltetett pózokat, törekszem a természetességre, az igazi érzelmek megragadására.

Szabados Szilveszter fotográfus Szabados Szilveszter


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!