Velem az esküvő fotózás könnyed, baráti hangulatban zajlik, kötöttségektől mentesen, hiszen nekem is az a fontos, hogy az elkészült képek a ti boldogságotoktól sugározzanak. Fotóimmal igyekszem visszaadni a boldog, örömteli pillanatokat, őszinte mosolyokat. A háttérből dolgozom, és nem avatkozok bele a nagy nap eseményeibe. És ne félj, nem fogok rátok erőltetni nyakatekert, kényelmetlen pózokat a páros fotózás alkalmával, sőt nem is fárasztalak titeket hosszú órákig az ún. “kreatív” képek elkészítésével. Velem néhány perc alatt túl lesztek a páros fotózáson, és higgyétek el, élvezni fogjátok! :) Több, mint 10 éves tapasztalattal magam mögött az esküvők világában, büszkén mondhatom, hogy nálam nem kell hónapokat, sőt heteket sem várni arra, hogy megkapjátok az esküvői fotógalériát. Szenvedélyem a “munkám”, ami azt jelenti, hogy az esküvőtöket követő reggelen már elkezdem a képfeldolgozást, és néhány napon belül a teljes galériát átadom.

Sándor Tamás


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!