Győrfi-Bátori Péter vagyok és lassan már 10 éve fotózom. Kedves kollégámmal, Farkas Balázzsal pedig már 5. éve alkotunk remek esküvői fotós csapatot. A célunk az, hogy nektek a lehető legprofibban és legészrevétlenebbül megörökítsük a Nagy napotok minden pillanatát, mert ami aznap történik, az megérdemli, hogy örök és felejthetetlen legyen. Hogy mi számunkra az esküvőfotózás?! Engedjétek meg, hogy pár mondatban leírjuk nektek. "Átélni életetek legcsodálatosabb napját csak egyszer tudjátok. A készülődés izgalmait, a szertartás gyönyöreit, a hajnalig tartó buli örömét. Felidézni viszont bármennyiszer lehet, mivel mi az esküvőtök minden percét azzal fogjuk tölteni, hogy a felejthetetlen pillanatok évek múltán is könnyeket csaljanak a szemetekbe. Minden fotó az esküvőtök napjáról egy külön emlék, egy történet. A Ti történetetek. Számunkra az esküvő fotózás túlmutat egy hivatáson, szenvedéllyé vált, ami rabul ejtett bennünket és sosem fog elengedni!"

Purephoto Esküvőfotós logó PurePhoto


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!