Magamat lifestyle esküvőfotósnak tartom. A lifestyle esküvői fotográfia a fotozsurnaliszta megközelítés újraértelmezése. Milyen a stílusom? Modern, klasszikus, romantikus, elegáns és időtálló. Képeimmel történetet mesélek az esküvő napjáról, megpróbálom az értékes és rejtett pillanatait elkapni a nagy napnak, bemutatni azt, akik valójában vagytok, egy művészi értelmezésen keresztül, a tradícionális fotográfia elemeivel karöltve. Az esküvői fotográfia egy történet két emberről, nem csak pár szép kép. Ez a történet Rólatok szól, akik összekötiktek az életeteket és ezt együtt ünneplitek a családdal és a barátokkal. Kevés esküvőt vállalok. Nem hiszek abban, hogy évi 25-30 esküvőn tökéletesen lehet teljesíteni. Szintén nagyon fontos számomra a kölcsönös szimpátia és a bizalom. Az esküvői fotózások mindig nagyon jó hangulatban telnek, a párok mosolyogva emlékeznek vissza a közös munkára. A fotózás alatt sokat nevetünk, fontosnak tartom, hogy a pár élvezze az együtt töltött időt.

a content pedig:

When a visitor clicks on a hyperlink to category, tag or custom taxonomy, WordPress displays a page of posts in reverse chronological order filtered by that taxonomy.

By default, this page is generated using the index.php template file. You can create optional template files to override and refine the index.php template files. This section explains how to use and create such templates.

Orczy Rafael

Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!