Magamat lifestyle esküvőfotósnak tartom. A lifestyle esküvői fotográfia a fotozsurnaliszta megközelítés újraértelmezése. Milyen a stílusom? Modern, klasszikus, romantikus, elegáns és időtálló. Képeimmel történetet mesélek az esküvő napjáról, megpróbálom az értékes és rejtett pillanatait elkapni a nagy napnak, bemutatni azt, akik valójában vagytok, egy művészi értelmezésen keresztül, a tradícionális fotográfia elemeivel karöltve. Az esküvői fotográfia egy történet két emberről, nem csak pár szép kép. Ez a történet Rólatok szól, akik összekötiktek az életeteket és ezt együtt ünneplitek a családdal és a barátokkal. Kevés esküvőt vállalok. Nem hiszek abban, hogy évi 25-30 esküvőn tökéletesen lehet teljesíteni. Szintén nagyon fontos számomra a kölcsönös szimpátia és a bizalom. Az esküvői fotózások mindig nagyon jó hangulatban telnek, a párok mosolyogva emlékeznek vissza a közös munkára. A fotózás alatt sokat nevetünk, fontosnak tartom, hogy a pár élvezze az együtt töltött időt.

Orczy Rafael


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!