Oravecz Dia vagyok, okleveles fotográfus és hivatásos pillanatvadász. 🙂 A fotós karrieremet Cipruson alapoztam meg, ami először hobbinak indult, majd szerelemmé, végül menthetetlenül hivatásommá vált. A fotózás nekem több, mint munka, örökös kihívás és kaland, hogy a legszebb és legemlékezetesebb képeket készíthessem el a pároknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Valódi érzések. Valódi pillanatok Megunhatatlan számomra, ahogy kutatom azokat a ezredmásodpercnyi tökéletes pillanatokat, amikor lencsevégre kapom az első csókokat már házaspárként, amikor a kreatív fotózásnál az először picit félszeg, majd egyre felszabadultabb szerelmes párokból csalogathatom elő azokat a mosolyokat és pillantásokat egymásra, amiért bele lehet szeretni az esküvői képekbe. Ha ti is szeretitek a lifestyle és zsurnaliszta stílust, a játékos és élettel teli fotókat, akkor lehet, hogy pont engem kerestek. :)

Oravecz Dia Oravecz Dia


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!