Esküvő fotózás előtt akár többszöri személyes találkozó során megismerkedünk a párral, mert nagyon fontos a közvetlen és vidám kapcsolat a nagy napon is. Igyekszem a párt a sok izgalom közepette is nyugtatni, segíteni, hiszen nekik ez az első ilyen alkalom. Szeretem az egyedi kreatív ötleteket, a klasszikus képek mellett a vicces nem megszokott helyzeteket. Szeretek együtt örülni a párral a nagy napjukon, megélni velük a napot.

NAnd Photo - Nagyidai Andor Nagyidai Andor


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!