Egy középiskolai barátságnak köszönhetően csöppentem bele az esküvők világába kb 10 évvel ezelőtt, akkor fotóztam először esküvőn. Utána volt néhány felkérésem a barátaim, ismerőseim köréből. Vállalkozás szintjén 6 éve foglalkozom esküvői fotózással, 1 éve pedig ez a kihívásokkal és örömmel teli szakma a főfoglalkozásom. A portfóliómban hangsúlyosabb a klasszikus irány, emellett igyekszem a meghitt vagy épp vicces pillanatokat is megragadni. Folyamatosan képzem magamat, esküvői és portré témában rengeteget tanulok elismert magyar fotósoktól személyes oktatások kereteiben, külföldi fotósoktól pedig online kurzusok során. Felszerelésem fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetek, így nem ér nagy meglepetés, ha valamelyik eszközöm véletlen megadná magát egy esemény során. Mindenből van több, legyen szó vakuról, memóriakártyáról vagy gépvázról. Képeimet korrekciózva, színezve és alapretusálással adom át. A természetesség híve vagyok, nem esek túlzásokba sem színezés, sem retusálás terén.

Márton Tünde


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!