Egy középiskolai barátságnak köszönhetően csöppentem bele az esküvők világába kb 10 évvel ezelőtt, akkor fotóztam először esküvőn. Elvarázsolt a hangulat, az események, így hamar a szíve csücske lett az esküvőfotózás. A portfóliómban hangsúlyosabb a klasszikus irány, emellett készítek spontán képeket is. Nagyon szeretem a meghitt vagy épp vicces pillanatokat megörökíteni. A természetesség híve vagyok, nem esek túlzásokba sem színezés, sem retusálás terén. Elegáns és időtálló fényképanyag készítésére törekszem, hogy a párjaimnak a tőlem telő legszebb emléket adhassam.

Márton Tünde


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!