Barátságos, humoros, energikus, figyelmes. Talán ez a négy tulajdonság az, ami legjobban leír, s amit mindenki lát rajtam egy eseményen. 2011-ben ballagásom alkalmából vásároltam az első fényképezőgépem, s azóta a hobbymmá vált a fotózás. 2015-ben végleg eldöntöttem: Eseményfotós leszek! Attól a naptól kezdve ez a szakmám. Minden egyes eseményre jókedvvel, pozitív energiával tele megyek. Néhai nagytatám példáját követve megtanultam szeretni, értékelni és jókedvvel, teli pozitívitással végezni a munkám. Minden esemény minden percében keresem az egyedi pillanatokat, az érzelmeket, az örömöt, a sírást, a nevetést, az ölelést, mert minden esemény más és mindegyik csodás a maga egyedisége, a maga szereplői miatt. Mindig arra törekszem, hogy jobban megismerjem az események főszereplőit, ezek családjait és elvegyüljek a vendégseregbe, hogy a „Jaj, itt a fényképész, vigyázzatok!” kijelentést az „Észre sem vettük és milyen csodás fotó lett rólunk!” mondat váltsa fel.

a content pedig:

Lukácsi Alpár

Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!