Barátságos, humoros, energikus, figyelmes. Talán ez a négy tulajdonság az, ami legjobban leír, s amit mindenki lát rajtam egy eseményen. 2011-ben ballagásom alkalmából vásároltam az első fényképezőgépem, s azóta a hobbymmá vált a fotózás. 2015-ben végleg eldöntöttem: Eseményfotós leszek! Attól a naptól kezdve ez a szakmám. Minden egyes eseményre jókedvvel, pozitív energiával tele megyek. Néhai nagytatám példáját követve megtanultam szeretni, értékelni és jókedvvel, teli pozitívitással végezni a munkám. Minden esemény minden percében keresem az egyedi pillanatokat, az érzelmeket, az örömöt, a sírást, a nevetést, az ölelést, mert minden esemény más és mindegyik csodás a maga egyedisége, a maga szereplői miatt. Mindig arra törekszem, hogy jobban megismerjem az események főszereplőit, ezek családjait és elvegyüljek a vendégseregbe, hogy a „Jaj, itt a fényképész, vigyázzatok!” kijelentést az „Észre sem vettük és milyen csodás fotó lett rólunk!” mondat váltsa fel.

Lukácsi Alpár


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!