„A lélek, ami igazán fényérzékeny.” (André Kertész) Utazó, felfedező, kísérletező, romantikus, humort és a természetet kedvelő magyar fotográfus vagyok. Életem fontos része a szakralitás, és hiszek egy felsőbb rendező elvben. 20 plusz éve foglalkozom művészi fotografálással, valamint kereskedelmi fényképezéssel. (esküvői fotózás, glamour, portré és családi fotózás) A fotózás alapvetően egy tolakodó folyamat, azonban bensőséges kell, hogy legyen, mert tiszta, őszinte eseményeket rögzít. Igyekszem olyan képeket létrehozni, amelyek hiteles és valódi pillanatokat és kibontakozó érzelmeket ragadnak meg. Szeretem a kidolgozott forgatókönyvet, de az esküvő napján minden rólatok szól, ezért elfogadom az események és történések áramló kibontakozását. Törekszem rá, hogy a nagy napotok pillanatról pillanatra stresszmentesen áramoljon és hogy minden váratlan helyzetre megoldást találjunk. A fényképeitek teszik lehetővé, hogy családi örökségként megőrizzétek esküvőtök emlékét.

harmos csilla eskuvo fotos Harmos Csilla


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!