"Képek, melyek szebbek, mint amiről álmodtál." Nagyon egyszerű az én ars poeticám: Add azt, amit fordított esetben te is elvárnál. Sokszor álltunk a fényképész szolgáltatás kliens oldalán. Pontosan tudjuk kivel és miért voltunk elégedettek, vagy elégedetlenek. Pontosan tudjuk mire vágyik az, aki megbíz egy fényképészt, hogy megörökítse saját életének kicsiny darabkáját. Én úgy dolgozom, hogy olyan munkát adjak ki a kezemből, amit megbízóként magam is örömmel fogadnék. Szívből remélem, hogy olyan képeket kapsz Te is tőlem, amire mindketten büszkék lehetünk!

Kiszner Krisztián


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!