Számomra rendkívül fontos, hogy a szakmai jelenlét mellett érzelmileg is tudjak azonosulni Veletek, a boldogságotokkal, őszinteséggel. Célom, hogy megismerjem akiket fotózok, ezáltal mindenkiről olyan képeket készítsek, ami a saját stílusához illik. Ezzel azt a nyugodt és vidám hangulatot teremtem meg, amiben bárki jól érezheti magát, hogy az így elkészült képek méginkább személyesek legyenek. A háttérből instruálok, az én dolgom csak a megismételhetetlen pillanat megörökítése ami később egy örömteli emlék lesz. A szakma szenvedélyét, szeretetét leginkább édesanyámtól örököltem, már egészen kiskoromtól csodálom és a segédjeként dolgoztam. Később, a saját stílusom keresése közben, hogy a megfelelő tudásom is meglegyen, elvégeztem egy iskolát Budapesten, mellette workshopokra járok, így minden lehetőséget megragadva a gyakorlásra. Remélem, hamarosan együtt dolgozunk! Mártai Flóra

Flora Martai Photo


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!