Több éve része életemnek a fényképezőgép, de komolyabban csak 2012 óta foglalkozom fotózással. Nem nyertem pályázatokat, nem avattak az év fotósának, ellenben törekszem a legjobbat adni és maximálisan az ügyfelek igényeit kielégíteni. Időm nagy részét a fotózásnak szentelem, folyamatosan tanulok és tesztelek. Munkáimban próbálom megvalósítani saját elképzeléseimet, egyedi megjelenést és egyéniséget adva ezáltal minden képnek. Ezen jegyek nem csak a fotók elkészítésében, de az utómunkákban, azaz a retusálásban és a szerkesztésben is jelentkeznek. Egy igazi fotó elkészítéséhez a retusálás is hozzá tartozik, ami akár több óra is lehet. Az egyik oldalról hozzáteszem azt, ami én vagyok, a látásmódomat, hogy én milyennek ismertem meg az alanyt, a másik oldal felé pedig próbálom megteremteni azt az őszinte kapcsolatot, amelyben ő megnyílik előttem, a kamerám előtt és a saját személyisége varázsának egy darabját megcsillantja.

Birtalan Barna


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!