Kedves látogató! Szeretnénk felajánlani fotós szolgáltatásunkat. Az esküvőnkön ketten fotózunk feleségemmel, így két szemszögből tudjuk megörökíteni életed egyik legfontosabb napját. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert más fontos egy nőnek és más fontos egy férfinak. A kreatívon elkészített képeknél megpróbálunk mindig a természetességre törekedni. Amennyiben képeink elnyerték tetszésed, kérj ajánlatot minnél előbb, mert szabad dátumaink fogytán vannak!

Berta Gábor


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!