2010 volt az az év, amikor beleszerettem az esküvőfotózásba. Jómagam is családos ember vagyok, így megtapasztaltam, hogy az út kezdete rendkívül izgalmas. Célom az, hogy egy változatos, tartalmas, a nagy napotok hangulatát maximálisan tükröző sorozatot adjak át Nektek képekben. Barátságos, közvetlen, és észrevétlen vagyok a nap folyamán, feszültségtől mentes környezetet teremtve csípem el a pillanatokat. Mindig örömmel és izgalommal érkezem, hiszen jól tudom minden esküvő más és más. Nektek nincs más dolgotok, mint hátradőlni, és élvezni az események folyását, megélni minden percét. Egyben biztosak lehettek: én a kötelező után is lenyomom a gombot!

Andráskó Balázs profilkép Andráskó Balázs


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!