Szeretném felajánlani fotós szolgáltatásunkat, mi esküvői fotózsurnalisztikával foglalkozunk. Képeinkkel a valódi pillanatokat szeretnénk visszaadni. Fontos, hogy ehhez benne kell lennünk nekünk is az események középpontjában, egy pillanatról sem szeretnénk lemaradni, nekünk is át kell élnünk a történteket! Így együtt sírunk, együtt nevettünk, együtt rezgünk Veletek! Szenvedélyes embereket keresünk, mint amilyenek mi vagyunk! :)

Ancsin Attila


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!