1994-ben születtem Székesfehérváron, a fotográfia korai éveimtől átszövi életemet. 2013-ban alapítottam a Rainy Pictures esküvőfotós profilomat, azóta a természetfotózás és az érzelmek művészetének ötvözése adja azon szakmai hitvallásomat, hogy az ember és természet egységet alkot és az emberek lelkének valóját elkapott és valódi pillanatokon keresztül lehet igazán megmutatni. Számomra a jó esküvői fotó érzelmeket és harmóniát hordoz az eggyé váló felek és a környezet összhangja által. Képeimen minden történet, minden érzés Rólatok szól és hirdeti a boldogságotokat. If you need to have an English-speaking photographer, I am the one who can provide you with an unforgettable journey in artistic wedding photoshoot.

Zsolti Tamás Zsolti Tamás


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!