Az eljegyzés után Te is biztosan különleges izgatottsággal veted bele magad az álomesküvő megszervezésébe: keresed a tökéletes helyszínt, megálmodod a mesés dekorációt, rálelsz az álomruhára, amelyben oltár elé vonulsz közös életetek első napján. De ki fogja ezt az varázslatos napot megörökíti a Számotokra?! Hivatásos fotográfusként folyamatosan arra törekszem, hogy segítsek nektek felszabadultan megélni a nagy nap igazi jelentőségét, és megörökítsem Nektek ezeket a meghitt, szeretetteljes pillanatokat. Teszem mindezt a lehető legnagyobb alázattal és odaadással, hogy az elkészült képekre évtizedek múlva is kedves emlékként tudjatok visszatekinteni. Esküvői fotósnak lenni az egyik legizgalmasabb hivatás a világon: Hallgatni a szívdobogásotokat az első pillanat előtt. Látni a remegő ujjaitokat a gyűrűk húzásakor. Közösen visszafojtani a lélegzetet a nyitó táncotok első lépése előtt. Már nagyon várom, hogy 2022-ben Veletek élhessem át ezeket a pillanatokat!

Zomborszki-Takács Gábor portré Zomborszki-Takács Gábor


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!