A fotózás 2010 óta az életem szerves része, miután a Barcelonában élve beleszerettem az analóg fotózásba, az előhívás hosszas, de kábítóan izgalmas világába. Egy iskola elvégzése után 2016 óta fotózok esküvőket, főként Bécsben, és Ausztriában. Mivel a családi kapcsolataim Budapesthez kötnek, ebben az évben ki szeretném magam próbálni Magyarországon is. Szerintem fontos az, hogy a közösen eltöltött időt az ifjú párral minél jobb hangulatban töltsük. Csak így készülhetnek felvételek olyan pillanatokról, amikre hosszú évek elmúltával is szívesen emlékeznek. Ezen a napon a vőlegényé, és a menyasszonyé a főszerep. Hogy minél kevesebb stressz, és meglepetés érje őket, szívesen felkészülök velük egy beszélgetés alatt az esküvőre, átveszem velük a programot, hogy a nagy napon mi már ismerősökként üdvözülhessük egymást. Ez a kapcsolat segít engem abban, hogy a megörökített pillanatok minél autentikusabbak, kifejezőbbek legyenek. Ha képeim tetszenek, kérj ajánlatot minél előbb!

Várhomoki Márton


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!