Egyedi igények alapján vállalom szűk körű, kizárólag szertartások fotózását, és teljes lakodalom fotózását is, hivatalos vállalkozás keretében! Mottóm: "Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást, amely során a legfontosabb a Megrendelő elégedettsége - árban és minőségben egyaránt!" Hivatásomnak és szenvedélyemnek mondhatom a fotózást, amelyet Magyarország egész területén, rugalmasan vállalok! Kérlek, tekintsd meg www.SZIPER.hu weboldalamat, ahol rendkívül kedvező ár/érték arányban kínálom esküvői fotózás szolgáltatásomat, garantált ajándékkal! Megrendelés esetén ingyenes zenés videó-összeállítást készítek, és jó hangulatú fotózást biztosítok, megbízható, pontos, rugalmas szolgáltatás keretében! Megrendelőim véleményei megtekinthetők www.SZIPER.hu weboldalamon! Örömmel állok rendelkezésre esküvő fotózás kapcsán! Szolgáltató partnereim révén vállaljuk esküvők videózását is!

Szmulai Péter

Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!