Egyedi igények alapján vállalom szűk körű, kizárólag szertartások fotózását, és teljes lakodalom fotózását is, hivatalos vállalkozás keretében! Mottóm: "Számomra a fotózás nem kizárólag munka, sokkal inkább elhivatottság és szenvedély! Ennek megfelelően végzem a fotózást, amely során a legfontosabb a Megrendelő elégedettsége - árban és minőségben egyaránt!" Hivatásomnak és szenvedélyemnek mondhatom a fotózást, amelyet Magyarország egész területén, rugalmasan vállalok! Kérlek, tekintsd meg www.SZIPER.hu weboldalamat, ahol rendkívül kedvező ár/érték arányban kínálom esküvői fotózás szolgáltatásomat, garantált ajándékkal! Megrendelés esetén ingyenes zenés videó-összeállítást készítek, és jó hangulatú fotózást biztosítok, megbízható, pontos, rugalmas szolgáltatás keretében! Megrendelőim véleményei megtekinthetők www.SZIPER.hu weboldalamon! Örömmel állok rendelkezésre esküvő fotózás kapcsán! Szolgáltató partnereim révén vállaljuk esküvők videózását is!

a content pedig:

Szmulai Péter

Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!