LÁTVÁNY, KÜLÖNLEGESSÉG, STÍLUS Mert mindenki néz, de nem biztos, hogy lát is. Nekem az esküvő fotózás nem egy munka és hivatás hanem a szenvedélyem, szinte az életem része! Minden egyes esküvő egy kihívás az alkotásra. Amire nálam biztos számíthatsz: Személyes konzultáció, beszélgetés. Egyedi sajátos látásmód, helyzetfelismerés. A képeket mind utómunkával átdolgozom (színhűség beállításai, színszűrők, retusálás, képbevágás…) Kizárólag professzionális eszközpark.

Reperger Miklós


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!