Esküvő! Egy szó, melytől mindenki izgatott lesz, melyről mindenkinek van egy elképzelt álma.Egy nap, mely tele van érzésekkel, nem várt fordulatokkal, de mégis egy tervezett nap, melyet Ti, párok tesztek tökéletessé. Hogy miért szeretem..? Pontosan ez miatt! Minden esküvő hasonló, de mégis más, hisz két egyforma pár és család nincs a Földön. Szeretem minden pillanatát, az izgalmakkal teli készülődést, a meghitt szertartásokat, (melyek néha engem is magával ragadnak). Boldoggá tesz, mikor kikéri a véleményem a menyasszony, hogy szerintem illik e a ruhájához a fátyol vagy melyik cipőt viselje, és ez így van jól. Hiszen a legfontosabb számomra is, hogy a Nagy napon már ne idegenként, hanem bizalommal, barátként tekintsünk egymásra. A pillanatokat inkább „vadászom”, mint megrendezem. Arra törekszem, hogy a megörökített pillanatok valóban a Ti személyisége

Oros Babett


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!