Marton János szakképzett fotográfus vagyok. A fotózás iránti érdeklődés 16 évesen jött az életembe és sosem gondoltam arra, hogy ez lesz számomra az igazi hivatás! Hiszem, hogy minden pillanat teljes és tökéletes, melyek sokszor úgy maradnak meg bennünk, mint egy kimerevített kép. Kár lenne őket elfeledni! Azt gondolom, hogy a fényképezés az egyik leglátványosabb eszköz arra, hogy megörökítsük életünk apró csodáit, emberi kapcsolatait, akár egy kedves mosolyt, önfeledt játékot, igaz barátságot, családot és a mindent átható szeretetet. Munkám során minőségre és az egyediségre törekszem! Célom, hogy a fotózás egy közös kreatív játék, örömteli élmény legyen mindenki számára, amelyre több évtized után is boldogan emlékszünk vissza! Nincs más hátra, mint kérj tőlem ajánlatot és örökítsük meg közösen, a TE csodás pillanataidat! Legyen szó esküvőről, stúdió fotózásról, családi, karácsonyi vagy épp tabló fotózásról! Keress bátran!

Marton János Marton János


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!