Marton János vagyok, szakképzett fotográfus. A fotózás 16 éves koromban kezdett el érdekelni, de akkor még csak egy kompakt géppel hódoltam a szenvedélyemnek. Sokat tanultam profi fotósok cikkeiből, újságokból, könyvekből. A fotózás komolyabban 2006 augusztusában kezdett el jobban érdekelni, amikor megvettem első digitális tükörreflexes gépemet. Innentől kezdve egyre jobban elmélyültem a fotózás adta élményekben. Tapasztalatot gyűjtöttem a portré és modell, valamint páros és jegyes fotózás terén, ezt követően felkértek az első esküvői fotózásomra. Törekszem az egyediségre! Próbálok mindenkit megismerni egy picit fotózás előtt, hisz ez a kulcsa annak, hogy az elkészített anyag ne sablonos hanem igazán személyes, személyre szabott legyen. Azt szeretném, ha a fotózás egy közös kreatív játék, vidám munka lenne, melyre több évtized után is boldogan emlékszel vissza, ezért minden megbízásom szívvel és teljes erőbedobással vállalom.

Marton János


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!