Adri & Geri vagyunk, tulajdonosai, fő fotósai & videósai a LoveForeverPhoto-nak. Imádjuk, mikor két ember szerelmi történetének lehetünk tanúi és ilyen csodálatos közegben dolgozhatunk nap, mint nap! Szeretjük a szépséget, a természetességet, a divatot, a jó zenéket és a finom ételeket, pont emiatt arra törekszünk, hogy a természetességet, érzelmeket jelenítsük meg felvételeinken is, mind színekben, mind utómunkában. Mára kialakult világunkban a világos színek állnak hozzánk közel. Budapest a hadiszállásunk Magyarországon, de világszerte elérhetőek vagyunk, szeretünk utazni. Több, mint 4 éve fotózunk esküvőket, de több, mint 10 éve vagyunk már a fényképészet világában. Főleg glamour, divat, céges fotózások, videózások volt a fő profilunk, amiket a mai napig imádunk, de az esküvőkbe beleszerettünk és nagyon jó érzés részeseinek lenni egy-egy szerelmi történetnek.

loveforverphoto Love Forever Wedding


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!