2012-ben szeretem bele a fotózás világába és azóta elhívatott vagyok a szakma iránt. Először a természetet fotóztam, tájakat, naplementéket, épületeket. 2014-től civil önkéntesként ifjúsági rendezvényeken fotóztam. Az idő előrehaladtával megismerkedtem a Portré, Reklám, Család és a többi fotós témával. 2016-ban fényképeztem először esküvőt azóta tudom, hogy ezzel szeretnék foglalkozni egész életemben. Egy szerelmes párt elkísérni életük nagy napján, számomra ez teszi a világ legcsodálatosabb szakmájává a fényképészetet. Személy szerint nem csak fotózni megyek egy esküvőre, igyekszem a párt segíteni egész nap, hogy minden pillanat olyan tökéletesen alakuljon, ahogyan megálmodták. Hiszen az esküvő egy megismételhetetlen nap, megismételhetetlen pillanatokkal. Nyilván komoly bizalmi helyzet a pár és a fotós között. Azt szoktam mondani az esküvő napjára a pár legjobb barátjává válok. Sok esküvőn megfordultam már és volt szerencsém Édesanyám esküvőjét is fotózni.

Lénárt Ferenc


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!