Házaspárként tudjuk milyen kihívásokkal néztek szembe egy esküvőszervezés folyamán. A mi munkánk (ami inkább szenvedély), hogy ezt a lehető legprofesszionálisabb módon örökítsük meg, amellett hogy lelki támaszt nyújtsunk a pároknak akik szinte barátként fogadnak minket a nagy napon. Munkánkat dokumentarista stílus és letisztult természetes színek jellemzik melyek hűen adják vissza az esküvő boldog pillanatait.

a content pedig:

Happy Moments Pictures

Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!