Házaspárként tudjuk milyen kihívásokkal néztek szembe egy esküvőszervezés folyamán. A mi munkánk (ami inkább szenvedély), hogy ezt a lehető legprofesszionálisabb módon örökítsük meg, amellett hogy lelki támaszt nyújtsunk a pároknak akik szinte barátként fogadnak minket a nagy napon. Munkánkat dokumentarista stílus és letisztult természetes színek jellemzik melyek hűen adják vissza az esküvő boldog pillanatait.

Happy Moments Pictures


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!