"Küldetésem, hogy a Ti pillanataitokat úgy örökítsem meg, ahogy mások nem képesek meglátni, valamint olyan értéket adni ami igazán varázslatossá teszi a képeiteket" Személyiségem közvetlen, laza, de ugyanakkor ízléses. Ha ez a három jellemző Rátok is igaz, akkor én lehetek a legjobb választás számotokra. Ez a mese Rólatok szól, én pedig a könyvet készítem!

Kovács Szabolcs


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!