"Romantikus, bohém, művészi, elegáns és időtálló. A fényképeimmel igazi történetet mesélek az esküvő napjáról, az értékes megismételhetetlen és rejtett pillanatokról és bemutatom azt, akik valójában vagytok, a saját művészi látásmódomon keresztül. Természetes és kifinomult színek jellemzik a fényképeimet műhatásoktól és kliséktől mentesen. A kis létszámú, meghitt családi körben ünneplő párok és a nagy esküvőt megálmodók nagy napját egyaránt örömmel fotózom. Kedvező csomagajánlataim közül egyedi igények szerint megtaláljátok a személyre szabott fotós szolgáltatást."

Kristoban photography


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!