A fotózás szerintem bizalom, felfedezés, kaland, vagyis valamiféle találkozás. Odafigyelés és keresgélés: történetek, pillanatok, élményt adó, apró színfoltok, rezdülések közt. A történésekben úgy szeretek jelen lenni, hogy ne tűnjek fel, csak csendesen elvegyüljek; az irányított helyzetekben úgy, hogy biztonságot adjak – én is ilyesmikre vágynék. A normál hétköznapokban is szívesen fotózok, webet szerkesztek, tanítok; formálok és formálódom. Bennük és általuk, újra és újra útra kelek, kimozdulok (ha más nem, a komfortzónámból). Örvendek, ha találkozok: másokkal, sorsokkal, rövidke pillanatokkal, érzésekkel, ki nem mondott mondatokkal. - Ha ott a kamera, máris alakul a kompozíció és jön a kattintás

Hollai Gábor


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!