Sziasztok! Örülök, hogy a részese lehetek egy ilyen fontos napnak és imádom minden pillanatát megörökíteni. Nagyon szeretek egyedi képeket készíteni, de természetesen, ha vannak saját ötleteitek azokat is mindenképp megvalósítjuk. Egy a célom: álmaitok képeit szeretném elkészíteni a tökéletes napotokról! Tudom, hogy ez egy egyszeri pillanat, ami számotokra nagyon fontos, így számomra is. Esküvői fotósotokként ígérem, hogy az összes esküvői képeitekben látni fogjátok az események hangulatának valósághű visszaadását. Annyit elárulhatok, a titkos fűszere a képeimnek, hogy imádom a munkám! Több, mint 150 esküvő van mögöttem, mégis egyre jobban várom a következőt. :) Áraimat a weboldalamon láthatjátok: http://www.grobgergo.hu/

Grób Gergő


    Ajánlatkérő kifejezetten elfogadja, hogy amennyiben jelen oldalon keresztül ajánlatot kér az egyik fotóstól, úgy az az ajánlatkérés a weboldalt üzemeltető Szolgáltató részére is megküldésre kerül az info@maef.hu e-mail címre.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy az ajánlatkérésben feltüntetett adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

    Kifejezett hozzájárulását adja Ajánlatkérő ahhoz, hogy a későbbiekben Szolgáltató a Fotóssal való elégedettség ellenőrzése érdekében felkeresse, információt kérjen, a létrejött megállapodás felől tájékozódjon.

    Tudomásul veszi Ajánlatkérő, hogy a weboldalon keresztül megküldött ajánlatkéréssel elfogadja, hogy Fotós a.válaszleveleit a Szolgáltatón keresztül, vagy a Szolgáltatónak is továbbítja.

    Elfogadom az Adatvédelmi szabályzat-ban írtakat!